Helmen & petten

JSP

JSP is de grootste onafhankelijke Europese producent van industriële hoofdbescherming en boven de nek persoonlijke beschermingsmiddelen, waaronder een nieuwe reeks van Height Safety apparatuur. JSP is sterk betrokken bij innovatie ondersteund door een in-house R & D team met de productie en het testen van bases in Oxford, Engeland. Met behulp van deze gevestigde faciliteiten is JSP in staat om de veiligheid van productontwikkeling te duwen naar een nieuw niveau. Productie op drie continenten, JSP exporteert naar meer dan 100 landen, aan te passen aan de moderne multi-nationale eindgebruikers willen rationaliseren en bevordering van de veiligheid op een consistente manier de hele wereld. Naar schatting 40 miljoen mensen wereldwijd gebruik maken van JSP producten dagelijks om zichzelf te beschermen thuis en op het werk. het bedrijf boven de nek PPE kan worden op maat gemaakt, met behulp van bedrijfslogo's en kleurenschema's voor de veiligheid Helmen , Gehoorbescherming of veiligheidsbrillen.

U vindt de specifieke eigenschappen naast de afbeelding van elke helm. Voor meer informatie vraag advies.

MSA

Er is een reden waarom MSA wereldwijd bekend staat als "The Safety Company". Dat is omdat wij precisietechniek aanwenden om veiligheidsproducten van de hoogst mogelijke kwaliteit te maken, zodat mensen overal ter wereld in een zo veilig mogelijke omgeving kunnen werken.

Simpel gezegd: veiligheid is onze missie. Wij geloven dat wij verder moeten kijken dan het resultaat om de beste veiligheidsoplossingen te kunnen bedenken, ontwerpen en maken. Om te beginnen investeren we meer in onderzoek naar veiligheid en techniek dan enig ander bedrijf in deze sector. Omdat we weten dat onze veiligheidsproducten een cruciale rol spelen voor mensen over de hele wereld. We weten dat een ademluchttoestel niet zo maar een hulpmiddel is, het is vaak de levensreddende barrière tussen een brandweerman en een verzengende wolk van giftige gassen. En valbeveiliging is veel meer dan een verzameling riemen en gespen; het kan een bouwvakker van een dodelijke val behoeden. Wij maken de wereld veiliger... mens voor mens.

U vindt de specifieke eigenschappen naast de afbeelding van elke helm. Voor meer informatie vraag advies.

Contacteer ons


Foto's

Klik op een foto om ze te vergroten

JSP MK7
JSP Hard Cap A1+
Winter Hardcap
Evo3 Vented
MSA Witte V-Gard 930 Geventileerde industriële veiligheidshelmen met geïntegreerde overzetbril
MSA V-Gard 930 Geventileerde industriële veiligheidshelmen met geïntegreerde overzetbril
MSA V-Gard 930 Geventileerde industriële veiligheidshelmen met geïntegreerde overzetbril (bovenkant)

Video's