Oorbescherming op maat

Omnisafe

Omnisafe levert maatwerk otoplastieken: gehoorbeschermers, zwem-oordoppen, slaap-oordoppen en muziek- of communicatie ear-sets.

Dit maatwerk wordt met grootste precisie en met gebruikmaking van hoogwaardige materialen uitgevoerd in ons otoplastisch laboratorium.

Omnisafe maakt voor het vervaardigen van de otoplastieken gebruik van bewezen en betrouwbare technieken zoals UV-Licht techniek en hogedruk-polymerisatietechnieken.

Uitgangspunt voor een goed en comfortabel passende otoplastiek is een afdruk van de gehoorgang van de gebruiker. Deze afdruk wordt door ons genomen op onze locatie te Genk of op een door u aangegeven locatie. De otoplastieken voor gehoorbescherming worden bij de gebruiker persoonlijk afgeleverd, geplaatst en getest op lekdichtheid en pasvorm

Voor meer informatie vraag advies.

Sonolab

Ons drijfveer is een passie om gehoorverlies aan te gaan. Dus, we hebben gekeken naar wat de wereld te bieden heeft om werknemers te beschermen tegen de pijn en het verliezen van hun gehoor, beseften we dat er onvoldoende bepaling was in de markt. Er is dringend behoefte aan goed presterende-maat gemaakte gehoorbescherming, die snel beschikbaar is, kosteneffectief is en gemakkelijk te bereiken is.

Voor meer informatie vraag advies.

Contacteer ons


Foto's

Klik op een foto om ze te vergroten

Instant Fit Costum Moulded Earplugs
Instant Fit Costum Moulded Earplugs

Video's