Skyvest

Gepatenteerd intelligent & herbruikbaar airbag systeem

Maximale veiligheid op lage hoogte

Het SKYVEST is het werelds 1ste gepatenteerde airbag systeem en is ontwikkeld om kwetsuren te verminderen in geval van een val op lage hoogte. Het bestaat uit een vest met reflectie en geintegreerde airbag dat zichzelf opblaast in geval van een val.

Het SKYVEST wordt gevuld via een drukfles die is voorzien van een pyrotechnische ontgrendeling. De vulunit is aangesloten op een elektronische sensorunit die een valsituatie detecteert op basis van parameters als beweging, versnelling en positie van de persoon. Op deze manier worden niet alleen de borst en rug, inclusief de wervelkolom, beschermd, maar ook het achterhoofd en het stuitbeen.

Het vest kan worden aangetrokken met drie kliksluitingen en is herbruikbaar nadat de airbag is geactiveerd. Daarnaast is de airbag vest 24 uur lang flexibel, zelfstandig en universeel inzetbaar.

Universeel gebruik in verschillende toepassingsgebieden, Uitstekende bescherming van essentiële lichaamsdelen. Ongeveer twaalf procent van alle dodelijke valongevallen vindt plaats als mensen vallen van een hoogte van minder dan twee meter. Dit is precies waar de SKYVEST wordt gebruikt en biedt maximale veiligheid bij werkzaamheden op hoogtes tussen 1,70 en 3,20 meter. Gebruikers van de SKYVEST dienen tussen de 1,70 en 1,90 meter lang te zijn en maximaal 100 kilogram te wegen. Het is dus altijd geschikt wanneer er een potentieel risico is waar eris geen valbeveiligingssysteem volgens EN 363 vereist is.

Ontdek het SKYVEST HIER !!!

Voor verdere info of demo kan u contact opnemen via verkoop@omnisafe.be met vermelding SKYVEST !

Contacteer ons


Foto's

Klik op een foto om ze te vergroten