EHBO

Bradley oog/nooddouches

Vanaf de uitvinding in 1921 van de wasfontein, is Bradley de onbetwiste leider op het gebied van commercieel sanitair.

https://youtu.be/W_4oyTyoBGQ

Tegenwoordig is Bradley de enige 'alles onder één dak' leverancier van commercieel sanitair. Het leveringsprogramma bevat o.a. toebehoren voor waslokalen, scheidingswanden, veiligheidssanitair en wasfonteinen.

Bradley is één van de grootste producenten ter wereld van veiligheidsdouches.

Bradley HALO™ oog- en gelaatsdouches zijn ontworpen op basis van een grootschalig onderzoek wat uitgevoerd is in de Verenigde Staten onder gebruikers van deze producten. Omdat bij een ongeluk elke seconde telt is een goed doordacht ontwerp van groot belang. Er is met name veel aandacht besteed aan het sproeipatroon, de ergonomische aspecten en aan voorkoming van bacterievorming.
Dankzij het grotere sproeibereik en het voortreffelijke sproeipatroon spoelen de gebruikers van HALO™ de verontreiniging het beste weg. Dit komt doordat 85% van het gelaat wordt bereikt, dit betekent een 20% betere bescherming in vergelijking tot andere oog-/gelaatsdouches. De Aquaduct sproeikop is de enige sproeikop, voor standaard oogdouches, die vanzelf leegloopt. Dit verlaagt het risico van bacteriegroei als de douche niet in gebruik is. De gescheiden toevoer- en afvoerleidingen voor de oog-/gelaatsdouche zijn een primeur en exclusief van Bradley. De oog-/gelaatsdouches zijn ontworpen conform de norm EN 15154.
Bradley zet met HALO ™ een nieuwe norm binnen de branche, en geeft veiligheid een nieuwe dimensie.

EHBOinformatie vraag advies.

Contacteer ons


Foto's

Klik op een foto om ze te vergroten


Video's