Ergonomie

Notrax

Het beursgenoteerd bedrijf is aanzienlijk gegroeid sinds zijn nederige begin in 1948 als een klein familiebedrijf en heeft nog steeds haar hoofdkantoor in Chicago. Superior Manufacturing Group opereert nu vestigingen in Georgia, Mississippi, Illinois en Rhode Island in de Verenigde Staten en Barendrecht in Nederland.

Notrax producten worden wereldwijd verkocht via onze betrouwbare distributeur netwerk van matten experts, die actief zijn in niches van de ergonomie, het schoonmaken en hygiëne, gezondheid en veiligheid, industriële toeleveranciers, installatie experts, en nog veel meer.

Voor meer informatie over de Notrax vraag advies.

Laevo Exoskelet

Het Laevo Exoskelet kun je vergelijken met een borststeun. De Laevo beweegt met je mee, waardoor je de ondersteuning van de Laevo altijd bij je hebt. Bij elke bukbeweging ondersteunt hij je. De Laevo brengt alle krachten die normaal op je rug terecht komen, via de borst naar de benen. Vanwege de hefboomwerking is de druk op je borst 10x minder zwaar dan wat je ruggenwervels en spieren te verduren krijgen. Iedere keer dat de Laevo op je borst drukt, wordt je rug gespaard!

Contacteer ons


Downloads

Laevo - Infobrochure
PDF ~ 1.3 Mb
Download

Foto's

Klik op een foto om ze te vergroten

Notrax Logo mat

Video's