Advies op maat?

Foot Stop Service

FootStop Service:

Zorgt voor een binnenzool aangepast aan de voetholte voor een beter evenwicht,een betere hielgrip & Ergothan ® Schokabsorptie.

Voetproblemen worden ontwikkeld gedurende langere tijd. Overdruk kan leiden tot knie-of rugpijn en vermoeidheid. Dit kan het best verholpen worden door schoenen van de geschikte grootte te dragen, met voldoende schokdemping en aangepaste binnenzolen. Met ons FFS toestel meten wij uw voetdrukpunten en voorzien wij u van de meest geschikte zool. Onze inlegzolen neutraliseren de positie, uitlijning en druk op de voetzolen en het onderhuids voetbed. Dit zorgt voor een natuurlijke en evenwichtige druk en verbetert het evenwicht en houding van je hele lichaam.

Voordelen:

  • Ergothan® dempt actief de impact op de voeten en helpt bij het voorkomen van vermoeide voeten en pijnlijke gewrichten.
  • De hiel cup past zich aan, aan uw hiel en de holte van je voeten.
  • De perforatieluchtgaten verbeteren het ademend vermogen van de inlegzolen.
  • De ESD inlegzolen zorgen voor ontlading van statische elektriciteit.

JALAS ® 8009H

De inlegzool is geschikt voor mensen met een hoge voetholte. De inlegzool zorgt voor ondersteuning en comfort de hele dag lang. Past in alle Jalas ®-modellen.

JALAS ® 8010M

De inlegzool is geschikt voor mensen met een normale voetholte. De inlegzool zorgt voor ondersteuning en comfort de hele dag lang. Past in alle Jalas ®-modellen.

JALAS ® 8011L

De inlegzool is geschikt voor mensen met een lage voetholte. De inlegzool zorgt voor ondersteuning en comfort de hele dag lang. Past in alle Jalas ®-modellen.

Pasbus Omnisafe

Met onze pasbus komen we graag tot bij u.

Hierdoor kunnen wij ter plaatste de juiste schoen aanmeten voor uw werknemer.

Dit heeft als voordeel dat u geen kostbare tijd verliest en dat de schoen aan elke voet kan aangepast worden.

Wenst u graag meer informatie hierover, vraag advies

Contacteer ons


Foto's

Klik op een foto om ze te vergroten