Veiligheidsschoenen

Vismo

VISMO is een merk dat bekend staat om haar hoogwaardige sportieve werkschoenen. Een aantal Canadese vakmannen was niet tevreden met de veiligheidsschoenen die er te verkrijgen waren. Werkschoenen waren lomp en allesbehalve stijlvol. Bovendien liet het comfort vaak nogal wat te wensen over. Zij hadden behoefte aan premium werkschoenen met een uniek design die zij dagelijks met trots konden dragen. Zo is VISMO ontstaan.

Van begin af aan zijn VISMO werkschoenen ontwikkeld voor en door vakmensen. Kwaliteit staat hierbij op nummer één. Eersteklas materialen en de nieuwste technieken zijn toegepast om ervoor te zorgen dat VISMO's aan alle eisen van de vakman voldoen. Dit maakt de werkschoenen van VISMO ongeëvenaard in kwaliteit en comfort.

Leopard

Leopard is sinds 1928 actief in de schoenen industrie.

Service en klantgerichte producten staan centraal bij deze firma.

Een uitgebreid gamma schoenen van goede kwaliteit waarbij verschillende combinaties mogelijk zijn.

Leopard 'sicherheitsschuhe' is een absolute aanrader voor uw voeten !

U vindt de specifieke eigenschappen naast de afbeelding van elke veiligheidsschoen. Voor meer informatie vraag advies.

EMMA

EMMA gaat altijd een stap verder dan alleen het ontwerpen en produceren van schoenen.

Momenteel maken zij vooruitstrevende veiligheidsschoenen voor 9 geselecteerde industrieën en bieden zij een business lijn waarbij ze ook handgemaakte designschoenen aanbieden.

Iedere schoen is ontworpen om als veiligheidsschoen ingezet te worden en niet als “fashion artikel” dat ook veiligheid moet bieden.

Emma veiligheidsschoenen zijn gemaakt voor intensief gebruik en hebben dan ook een ongekend lange levensduur. Het soepele volnerf leer heeft een perfecte pasvorm die zorgt voor optimaal draagcomfort.

Bata

Veel veiligheidsschoenen ondersteunen en beschermen je voeten tijdens het werk. Bata Industrials gaat een stap verder. Door samen te werken met wetenschappers en het uitvoeren van uitgebreide testen in een eigen laboratorium, is Bata Industrials een trendsetter in de industrie waarin veiligheid het allerbelangrijkst is. Met als resultaat veiligheidsschoenen die de best mogelijke ondersteuning bieden met de perfecte pasvorm.

Jalas

Jalas veiligheidsschoenen geven de voeten van uw medewerkers een technisch geavanceerde bescherming tegen vallende voorwerpen, stoten en verpletteren. Bovendien zijn ze comfortabel en zien ze er modern en stijlvol uit.

U vindt de specifieke eigenschappen naast de afbeelding van elke veiligheidsschoen. Voor meer informatie vraag advies.

MTS

Veiligheidsschoenen van MTS staan gekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. De schoenen voldoen aan alle internationale normen en zijn geschikt voor heel uiteenlopende industrietakken: bouw, elektriciteit, bosbouw, zware industrie en voedselverwerkende industrie, metallurgie, ...

Bestudeer het MTS-gamma veiligheidsschoenen met eindkappen en stalen of composieten zolen in hun onderstaande catalogus, of vraag advies.

Mascot

De anatomisch gevormde veiligheidsneus van Mascot-veiligheidsschoenen beschermt de voeten van uw medewerkers perfect – ook aan de zijkant. De voeten hebben extra bewegingsruimte in de schoen wat het draagcomfort vergroot.

Bekijk onze selectie Mascot-veiligheidsschoenen in verschillende veiligheidsklassen of voor meer informatie vraag advies.

Steel Blue

Onze slogan luidt "100% comfort". De filosofie achter deze slogan is dat men Steel Blue herkent aan het comfort dat de schoenen bieden. Dat comfort geldt zowel voor het dragen van deze unieke veiligheidsschoenen, als voor de garanties en de service die wij bieden.

Steel Blue is pro voetgezondheid! Pijnlijke voeten kunnen leiden tot allerlei andere klachten. Wij hebben daarom vele jaren geÏnvesteerd in de ontwikkeling van een schoen met 100% comfort en voortdurende bescherming, simpelweg de beste schoen voor jouw voet!

Voor jouw schoen op maat vraag advies.

Giasco

Verenigd in diversiteit en een groot enthousiasme in het produceren van veiligheidsschoenen, stelt Giasco zich voor op de nationale en internationale markt, met het "Made in Italy" merk, met gecertificeerde producten voor de bescherming en het welzijn van de voet.

Giasco besteedt altijd aandacht aan ethiek, design, technologie en innovatie; ze werken actief om de volledige tevredenheid van de klant te garanderen. Het is precies de kwaliteit van het aangeboden product, de extreme aandacht voor zorg en de efficiëntie waarmee ze vandaag de dag tot de leiders van de sector in meer dan 90 landen behoren.

Grisport

Het Italiaanse Grisport is sinds 1977 producent van bergwandelschoenen. Omdat de bergsport specifieke eisen stelt aan schoenen, heeft Grisport in de loop van de jaren veel technische expertise opgebouwd. Sinds 2004 zet Grisport die expertise ook in voor het produceren van toonaangevende veiligheidsschoenen.

Vandaag de dag produceert Grisport jaarlijks miljoenen paren wandel- en veiligheidsschoenen, die in meer dan vijftig landen worden verkocht.

Grisport combineert veiligheid en kwalitatief hoogwaardige materialen met optimaal comfort en een stijlvolle look. Met een team van tien fulltime ontwerpers zorgt Grisport voor een functionele en eigentijdse collectie, waarin een perfecte pasvorm en technische topkwaliteit gewaarborgd blijven.

Tiger Grip

As 30% of work injuries are due to slips, TIGER-GRIP first decided to develop its own overshoes.

Four years of research and laboratory tests helped us obtain an exceptional grip coefficient -a concentrate of technology- and the first overshoes were launched in 2009.
Since then, TIGER-GRIP keeps on innovating by developing increasingly efficient new models.
To ensure people’s safety and provide high quality products, production sites are subject to constant monitoring.

U vindt de specifieke eigenschappen naast de afbeelding van elke veiligheidsschoen. Voor meer informatie vraag advies.

Contacteer ons


Downloads

Ejendals handschoenen&schoenen (EN)
PDF ~ 7.05 Mb
Download
MTS WHITE
PDF ~ 4.11 Mb
Download
MTS WIMPEX
PDF ~ 2.15 Mb
Download
MTS MSOFT
PDF ~ 5.83 Mb
Download
MTS MISS
PDF ~ 5.52 Mb
Download
MTS NORA
PDF ~ 2.81 Mb
Download
MTS ABEBBA
PDF ~ 6.69 Mb
Download
MTS EVOLUTION
PDF ~ 4.53 Mb
Download
MTS JLF
PDF ~ 3.08 Mb
Download
MTS MCITY
PDF ~ 3.25 Mb
Download
MTS CLIMBER
PDF ~ 5.91 Mb
Download
MTS FOREST
PDF ~ 5.35 Mb
Download
MTS ESD
PDF ~ 4.29 Mb
Download
Steel blue Argyle S3 Kruipneus
PDF ~ 7.02 Mb
Download

Foto's

Klik op een foto om ze te vergroten

Pasbus
Jalas 9508 Exalter
Jalas 9512 Exalter
Jalas 9568 Exalter
MTS Black Energy - Flex S3
MTS Green Energy - flex S1P
MTS Blush - Flex S3
Leopard Milan
Leopard Trondheim
Southern Cross Zwart S3 Kruipneus
Southern Cross Beige S3 Kruipneus
Whyalla S3
Mascot Diran
Mascot Petros
Mascot Alpamayo
Non Slip Overshoes
Non Slip Overshoes
Safety Cap Overshoes
Safety Cap Overshoes

Video's